Belize City 2017

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_gallery image_ids=”358,359,360,361,362,364,368,369″ layout=”grid” picture_size=”” columns=”2″ column_spacing=”10″ hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”title_and_caption” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

ELSK DET SOM ER
Den 25. februar startede jeg et 40-dages online kursus, der er er en slags “retreat”. Jeg følte mig fastlåst og denne mulighed for at blive guidet gennem nogle processer så jeg som en gave. Dagens emne handlede om at elske alt, se kærligheden omkring sig og ikke være blind for den overflod af kærlighed, der omgiver os. Det var en udfordring for mig den dag i Belize City!

Belize City er et slum: folk er fattige, huse er i dårlig stand, gaderne er farlige på grund af fattigdom. Jeg gik ud for at finde en restaurant og en venlig mand på gaden foreslog at tage en taxa i stedet for at gå (det er om eftermiddagen!) Så jeg får en taxa, og en vidunderlig Rastafarian fyr ved navn Russel kører mig til en indisk restaurant (som for nylig har fået dårlige anmeldelser, men min trang til Paneer vinder og Russel siger, at maden der er udmærket). Undervejs fortæller Russel mig en masse om sin by og jeg får et helt andet perspektiv på Belize City.

Der sker et skift inde i mig, og jeg bliver forelsket i denne beskidte, slidte Belize City. Da jeg kommer til restauranten har jeg hele stedet for mig selv (jeg er meget tidlig på den) og maden er super lækker og autentisk og der er tilbehør, jeg aldrig har smagt før. Der er så meget mad så jeg får resterne some take-away og spiser det både til aften og om morgen!

Jeg spørger på restauranten om de kan ringe til Russel for at hente mig og han kommer lige med det samme og kører mig til Moon Cluster Café, hvor jeg har min første kop Belize kaffe og glæder mig over, at det er lokale folk der kører caféen og lokale folk der kommer og drikker kaffe der.

Jeg tager min kaffe tilbage til hotellet, hvor jeg drikker på terrassen, mens jeg kigger ud over min gade, der er fyldt med børn på vej hjem fra skole – snakkende og grinende; Lyset – palmerne –   havet — kun to blokke væk, og da det lige har regnet, er planterne glade og gaderne er blevet vasket.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]