Bacalar – Mexico 2017

Bacalar – Mexico 20172017-11-30T23:59:21+01:00
  • Bird Island Bacalar Laguna
  • Bacalar laguna
  • Bacalar laguna
  • Bacalar - shades of blue

Bacalar!

Jeg havde besluttet at på denne tur skulle jeg til Mexico og se pyramider. Derfor havde jeg booket min hjemtur fra Cancun.

Jeg kunne næsten ikke overskue hvordan jeg skulle komme fra Guatemala til Mexico, men fik et tip om at tage via Bacalar. Det var en smuk bus tur til Flores og efter en overnatning fik jeg en bus til Belize og videre derfra med bus til Bacalar.

Turen var en glædelig overraskelse hele vejen! Bus transport i den del af Mexico var skøn – komfortabel, til tiden og billig.

Bacalar er et meget interessant sted, der er et kæmpe ferskvands vandområde med en meget speciel kalkbund, der giver vandet en vidunderlig turkis farve. Byen var stille og rolige, med gode spisesteder og dejlig atmosfære. Jeg blev flere dage end planlagt da jeg befandt mig så godt på stedet.